En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Havana Junior Barmen Cup 2019.

Ovo natjecanje organizira se već 9. godinu za redom kako bismo našim novopečenim barmenima koji su završili edukaciju u Školi barmena, priuštili poseban doživljaj ispred brojne riječke publike. Natjecanje je i dodatna priprema za sve što ih čeka u nadolazećoj sezoni.
Renomirana tvrtka Pernod Ricard kao glavni sponzor pruža podršku organizaciji ovoga natjecanja.
Kroz natjecanje se demonstriraju novi trendovi u turizmu i predstavljaju nove nade ugostiteljstva budućim poslodavcima. Osim toga, rad Udruge konobara i barmena Hrvatske predstavljamo i sektoru za ugostiteljstvo (HoReCa) te u sklopu natjecanja prezentiramo naše brojne edukacije u kojima smo svakako na vodećem mjestu. Škola barmena, edukacija za bariste, škola flaira i vođenje barova samo su mali dio rada Udruge. Na ovaj način potičemo sve željne stjecanja novih znanja i napretka da nam se pridruže u nadolazećem ciklusu edukacija i doprinesu napretku turizma i ugostiteljstva u Hrvatskoj i šire.
Udruga okuplja mlade ljude željne napretka i novih znanja te je okupila tim vrhunskih voditelja edukacija koji svoje znanje obogaćuju na brojnim radionicama i tečajevima diljem svijeta kako bi ga što kvalitetnije prenijeli svima koji žele napredovati. Svjetski trendovi u turizmu i ugostiteljstvu tako su dostupni svim članovima Udruge i onima koji će to tek postati.
Osim nastupa barmena za sve posjetitelje pripremamo atraktivan program koji uključuje plesne nastupe, mnogo smijeha i radionica te, naravno, koktele po promocijskim cijenama. Nakon proglašenja pobjednika sve željne zabave očekuje zabava do ranih jutarnjih sati u Champagne Baru Pommery.


Detalji

Datum i sat početka: 09.05.2019.

Trajanje: 09.05.2019.

OSTALO

Lokacija

RIJEKA
Korzo

Slični događaji

Let’s Talk About Music, edukativno-koncertni program

01.03.2019. - 01.07.2019.

razne lokacije

Astronomski centar

Mjesečni program Akademskog astronomskog društva - travanj

01.04.2019. - 30.04.2019.

Astronomski centar Rijeka

Priprema, pozor, sad!

01.04.2019. - 30.04.2019.
Viškovo

Viškovo

Povratak na listu događaja