En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Prekvalifikovana, predstava

Riječ je o jednom od najvećih hitova današnje sarajevske scene, komediji koja je tjednima prije svake izvedbe u Sarajevu i širom Dalmacije rasprodana. Prvi put u Rijeci.

U predstavi igra Sanela Krsmanović, glumica koja je i autorica teksta u kojem se na duhoviti način dotiče problema nezaposlenosti koji je naša svakodnevnica. Upravo način na koji ova izvrsna glumica ( glumila u seriji „Lud,zbunjen,normalan“) komunicira sa publikom koju na urnebesno smiješan način uključuje u predstavu razlog su zašto ova predstava dupkom puni sve dosadašnje izvedbe. Uz poznat sarajevski humor, smijeha nije nedostajalo - nema osobe koja barem pet puta tijekom predstave nije prasnula u smijeh - onako iz srca.

Prekvalifikovana je kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava da pronađe novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalifikovana. Ona je Rabija Šuvalić. Ona je dama, ona je gospođica i rođena Sarajka.

Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatirala i ona koja je najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan.
Međutim, njena karijera otkazom nije zaustavljena nego je tek počela. Dan kada je dobila otkaz i izašla iz pošte, bio je dan koji je Rabija označila kao svoj novi početak. Slobodna kao nikada do tada, počinje otkrivati talente koji su čučali u njoj sve vrijeme rada na šalteru. U potrazi za novim poslom Rabija se nije libila aktivizma, umjetnosti, kulture i terorizma. U proteklih pet godina probala je aplicirati na svaki posao. I za svaki je bila prekvalifikovana.

Ulaznice možete kupiti već u pretprodaji na www.mojekarte.hr ili prodajnim mjestima:
Rijeka: Dallas Records- Splitska 2 , Nad Urom - R.K.Korzo (IV. kat);
Matulji - New Sound d.o.o.- Trg Maršala Tita 2 i
Kostrena - Komunalno društvo Kostrena.

Detalji

Datum i sat početka: 07.10.2019. U 19 sati

Trajanje: 07.10.2019.

KAZALIŠTE

Lokacija

RIJEKA
HKD na Sušaku

Slični događaji

Rujan u Kulturnom centru Kalvarija

01.09.2019. - 30.09.2019.
Rijeka

Kulturni centar Kalvarija – Ri Teatar

Dame biraju, predstava

23.09.2019.
Rijeka

HKD na Sušaku

Jesen u Kostreni

23.09.2019. - 04.11.2019.
Kostrena

Narodna čitaonica Kostrena sv. Lucija

Povratak na listu događaja