En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Teatar Exit: Kauboji, predstava

HKD na Sušaku u novu sezonu ulazi s novim gostovanjima – Teatar Exit u Rijeku dolazi s pet predstava za pet četvrtaka.
Prva na rasporedu je nagrađivana predstava „Kauboji“ redatelja Saše Anočića, a u predstavi glume Živko Anočić / Damir Klemenić, Matija Antolić, Saša Anočić, Hrvoje Barišić, Krunoslav Klabučar, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak i Ivana Rushaidat.
Redatelj Saša Anočić ovako opisuje predstavu: Osmero ljudi (mjesto radnje je neodređeno) našlo se zajedno s jednim ciljem: napraviti kaubojsku predstavu.Tih osam likova, osam karaktera pratimo od početka, tj. od audicije pa sve do konačnog proizvoda – premijere. Svi ti akteri (uglavnom gubitnici) tijekom rada na predstavi razvijaju svoje životne priče utječući neminovno jedni na druge; svi se polako hvataju za predstavu i shvaćaju je kao borbu sa samim sobom te ujedno gledaju na nju kao na priliku života. Ne u egzistencijalnom smislu, već kao svoju životnu metaforu: pobijediti život, biti iznad svakodnevnog preživljavanja, tj. možda prvi puta u životu doći do kraja i to kao pobjednik. A pobjeda je sama predstava.
Predstava ima manire najklasičnijeg mjuzikla (i to je urađeno namjerno), a nadamo se da prati (možda čak i nadograđuje) dosadašnju egzitovsku estetiku.

Detalji

Datum i sat početka: 19.09.2019. U 19 sati

Trajanje: 19.09.2019.

KAZALIŠTE

Lokacija

RIJEKA
HKD na Sušaku

Slični događaji

Rujan u Kulturnom centru Kalvarija

01.09.2019. - 30.09.2019.
Rijeka

Kulturni centar Kalvarija – Ri Teatar

Dame biraju, predstava

23.09.2019.
Rijeka

HKD na Sušaku

Jesen u Kostreni

23.09.2019. - 04.11.2019.
Kostrena

Narodna čitaonica Kostrena sv. Lucija

Povratak na listu događaja