En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Chelsea Wolfe, koncert

Ciklus Furioza na Trsatsku gradinu dovodi svestranu američku glazbenicu Chelsea Wolfe! Bit će to njen prvi samostalni nastup u ovom dijelu Europe.
Chelsea Wolfe u sklopu europske turneje promovirat će svoj šesti album „Hiss Spun“ koji joj je učvrstio status jedne od najupečatljivijih underground glazbenica današnjice. Njen će specifičan glazbeni izričaj u Rijeci upotpuniti bajkovit ambijent Trsatske gradine.

Za razliku od prijašnjih albuma koji su bili vođeni intimom ogoljene folk glazbe („The Grime and the Glow“, „Unknown Rooms“) ili pulsirajućom elektronikom („Pain Is Beauty“, „Abyss“), najnoviji album „Hiss Spun“ izuzetan je zbog kombinacije glasnog basa, tutnjajućih bubnjeva i izdašne distorzije. Sniman u Salemu u Massachusettsu, dijelom je preuzeo ambijent hladne bijele zime Nove Engleske, iako je kostur materijala satkan iz preokreta u Chelseainom osobnom životu za koji sama autorica kaže da ga je obilježilo prihvaćanje vlastite ranjivosti, ljutnja, autodestruktivnost i mračna obiteljska prošlost.

Detalji

Datum i sat početka: 01.08.2018. u 20 sati

Trajanje: 01.08.2018.

Cijena događanja: do 6.5. 105 kn / 7.5.-31.7. 125 kn / 155 kn na dan koncerta

GLAZBA

Lokacija

RIJEKA
Trsatski kaštel

Radno vrijeme:

ponedjeljak-četvrtak od 9 do 23 sati / petak, subota i nedjelja od 9 do 2 sata

Slični događaji

Gipss, koncert

26.04.2018.
Rijeka

Omladinski kulturni centar Palach

High5 - promocija albuma

27.04.2018.
Rijeka

Pogon kulture

Đurđevdan w/ Če bo bo, če na na | VINS | Dr. Smeđi Šećer

27.04.2018.
Rijeka

Omladinski kulturni centar Palach

Povratak na listu događaja