En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Art Molo Longo

I ove godine Art Molo Longo spaja kretanje i umjetnost na jednoj od najatraktivnijih morskih, riječkih šetnica, na gotovo dva kilometra dugom lukobranu.
Art Molo Longo je manifestacija u sklopu projekta Rijeka u kretanju koji provodi Grad Rijeka, Odjel za zdravstvo i socijalnu skrb, u organizaciji Libre, tvrtke za integrirane komunikacije.
Manifestacija konceptualno predstavlja sajam umjetnosti u kretanju, a da kretanje i šetnja budu još zanimljiviji, na lukobran stiže preko pedeset umjetnika i kreativaca, koji će svoj dio lukobrana samostalno urediti te na taj način prezentirati svoj rad brojnim šetačima, posjetiteljima ove manifestacije. Kako će sve biti obilježeno temom zdravog života, možete očekivati besplatni zdravi doručak, kao i fine zdrave poslastice. Molo Longo u nedjelju postaje mjestom dobrih vibracija gdje će posjetitelji uživati u glazbi, plesu, radionicama, pričama za djecu i odrasle.
Cilj Art Molo Longa također je potaknuti razvoj kreativne industrije našega kraja, što možemo postići zajedničkim nastupom. Manifestacija uz izložbeni, ima i prodajni karakter, tako da će svi istinski ljubitelji kreativne industrije i umjetnosti moći odabrati nešto za sebe.

Detalji

Datum i sat početka: 30.09.2018. Od 11 do 18 sati

Trajanje: 30.09.2018.

OSTALO

Lokacija

RIJEKA
Lukobran

Slični događaji

Noći riječkih trgova & plaža

02.07.2018. - 29.09.2018.
Rijeka

razne lokacije

Rujan u Kulturnom centru Kalvarija

01.09.2018. - 30.09.2018.
Rijeka

Kulturni centar Kalvarija – Ri Teatar

Mjesečni programi u Astronomskom centru Rijeka - rujan

01.09.2018. - 30.09.2018.
Rijeka

Astronomski centar Rijeka

Povratak na listu događaja