En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Cold Snap, koncert

Priča o bendu Cold Snap započela je u proljeće 2003. U proteklih 15 godina prošli su uduž i poprijeko ne samo regiju nego i dobar dio Evrope svirajući s relevantim imenima žanra poput Pro-Pain, Dead By April, Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth. Dodamo li na popisu i nastupe na festivalima poput Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal fest priča postaje još veća.Upravo žive svirke potvrda su neosporne kvalitete benda, a vjerna fan baza raste iz nastupa u nastup. Ne sumnjamo da će tako biti i u Rijeci gdje dolaze na krilima novog, četvrtog po redu albuma "All Our Sins".

Nikad žešći, „All Our Sins“ koji je izašao ove godine za najveću europsku metal izdavačku kuću, Arising Empire/Nuclear Blast još je jedna stepenica više za Cold Snap.
Svojim pristupom, bilo snimanju ili na nastupu pokazuju ozbiljnost čiji uspjeh podupire duboko ukorijenjeno prijateljstvo pun poštovanja, pozitivne kolektivne energije i kreativnosti.

MBurns posebni gosti na koncertu Cold Snapa

Mladi i perspektivni MBurns posebni su gosti na samostalnom koncertu varaždinskog metal benda Cold Snap.
MBurns dolaze iz Crikvenice a žanrovski se mogu svrstati u metal core. Diskografski put započinju 2011. kada i nastaje prvi istoimeni album.Ubrzo slijedi i EP "From Cover To Cover” da bi početkom prošle godine svoju kreativnu pauzu zaokružili novim albumom "More To Life Than This". Album sniman je u periodu od 4 godine u studiu Igora Rogovića u Crikvenici, produkcijsku palicu preuzeo je bubnjar benda Igor Klanfar dok je za mix i master bio zadužen Andreas Šala (The Ralph) iz Zagreba. Omot albuma izradila je mlada riječka ilustratorica Korina Hunjak. Album broji 12 autorskih pjesama koje se stilski mogu karakterizirati kao spoj žanrova modernog metal pravca, a izdan je putem izdavačke kuće NOTA BENE Records & Publishing Croatia. Važno je istaći i zanimljiva gostovanja na albumu, tako je na pjesmi "Utopia" solo odsvirao Mario Tomašković (Subscale, The Ralph, Katran), dok na pjesmi "Scorn" gostuju svi članovi londonskog benda "Diaries Of A Hero".
Za prvi singl s albuma odabrana je pjesma "In The Eyes Of The Damned" koja je dobila i svoj spot, također u produkciji benda.


Detalji

Datum i sat početka: 15.02.2019.

Trajanje: 15.02.2019.

GLAZBA

Lokacija

RIJEKA
Omladinski kulturni centar Palach

Slični događaji

Marcellovo

26.01.2019.
Rijeka

Omladinski kulturni centar Palach

Prljavo kazalište, koncert

14.02.2019.
Rijeka

Dvorana mladosti

Pusni koncert Limene glazbe Marinići

22.02.2019.
Viškovo

Dom Marinići

Povratak na listu događaja