En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Teatar Exit: Njuške, predstava

Posljednje ovogodišnje gostovanje Teatra Exit u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u četvrtak 5. prosinca u 19.30 sati, donosi predstavu Njuške, nastalu prema tekstu The Dog Logs CJ Johnsona.
Jeste li se ikada zapitali o čemu vaš pas razmišlja? I jeste li ikada svoj život usporedili s psećim? Pseći životi su jednako bogati i složeni kao i naši. Kao i mi, i oni komuniciraju o ljubavi, seksu, prijateljstvu, osveti, nasilju…
U predstavi se pojavljuje petnaest psećih likova koji kroz monologe publici prenose svoje životne priče. Među različitim prikazanim pasminama nalaze se i sljedeći likovi: rotvajler s problemima u susjedstvu; stari mješanac koji otkriva ljubav u kasnijoj životnoj dobi; afganistanski hrt od kojeg se previše očekuje, iznimno uglađen i pomodan, koji je vrlo ponosan na svoje sposobnosti; policijski pas koji se bori protiv kriminala; hrvatski ovčar kojem su glavne okupacije problemi stočarskog života i kako održati stado na broju; ostarjeli, slijepi pas koji se morao suočiti sa smrću svog gazde te carinski bigl sa stavom.
U konačnici, svi likovi odražavaju glavne preokupacije ljudskog bića. Njuške su jedinstvena mješavina humora, tragedije, oštrine, nježnosti i romantike.
Režiju potpisuje Matko Raguž, a glume Enes Vejzović, Filip Križan i Janko Rakoš.
Ulaznice po cijeni od 80 kn mogu se mogu kupiti online preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i caffe baru Nad Urom te sat vremena prije predstave na blagajni HKD-a.

Detalji

Datum i sat početka: 05.12.2019. U 19.30 sati

Trajanje: 05.12.2019.

KAZALIŠTE

Lokacija

RIJEKA
HKD na Sušaku

Slični događaji

Prosinac u Zajcu

01.12.2019. - 31.12.2019.
Rijeka

Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka

Prosinac u Kulturnom centru Kalvarija

01.12.2019. - 31.12.2019.
Rijeka

Kulturni centar Kalvarija – Ri Teatar

HKD na Sušaku u prosincu

01.12.2019. - 31.12.2019.
Rijeka

HKD na Sušaku

Povratak na listu događaja