En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Hardcore / Punk večer na 5. Impulse Festivalu

Peto izdanje Impulse festivala donosi još jedan poseban koncert, zaronit ćemo u hardcore punk diy vode i s posebnim veseljem ugostiti drage nam bendove, zagrebački Ponor, koji promovira novi album i osječki Debeli Precjednik, bend koji je 25 godina na sceni, na zajedničkom koncertu u riječkom OKC-u Palach. Angažirani tekstovi, sirova energija i dobra zabava ili jednostavno ― koncert prijatelja za prijatelje!

Ponor Angažirani zagrebački hardcore punk bend Ponor u jesen 2017. na svojim bandcamp stranicama izdao je drugi album „Prah i pepeo“. Kao i prvijenac „Ovo je kraj“, novi album je u digitalnom formatu besplatan. Uvijek međunarodno aktivni, materijal su već predstavili europskoj i domaćoj publici. U proljeće 2018. „Prah i pepeo“ dobiva svoje vinil izdanje u realizaciji tri diskografa: PDV, DHP AK47 i My Favorite Records. Album se bavi sociološkim i introspektivnim temama, od distopijske budućnosti do pitanja prolaznosti vremena. Žanrovski je čvrsto utemeljen u hardcore punku, ali se otvoreno dotiče i drugih žanrova, naročito black metala. Prvenstveno brutalna energija i katarzični, angažirani tekstovi ipak čine da ih se uspoređuje s bendovima poput Black Flaga i Dischargea.

Debeli Precjednik / Fat Prezident je punk rock bend iz Osijeka, osnovan davne 1993., slovi kao jedni od miljenika publike, bilo gdje da nastupa. Krasi ih besprijekoran live nastup nošen pozitivnom atmosferom s vrlo jasnim angažmanom kada su u pitanju tekstovi. Tijekom svih ovih godina Debeli Precjednik je odsvirao bezbrojne koncerte i slobodno možemo reći da je postao institucija regionalnog melodijskog punk rocka i jamstvo za nezaboravne žive svirke koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Iza sebe imaju pregršt izdanja, a zadnji je zajednički album s bendom Mašinko objavljen 2016. pod nazivom „Godina majmuna“. Debeli Precjednik donosi brze, energične i privlačne punk rock pjesme, s prikladnim gitarističkim rifovima i prepoznatljivim vokalima, skakanjem između hrvatskog i engleskog jezika.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna dostupne su u Dallas Music Shopu Rijeka i u sustavu Entrio, dok će cijena na ulazu u klub iznositi 60 kuna.

Detalji

Datum i sat početka: 03.11.2018. U 21 sat

Trajanje: 03.11.2018.

OSTALO

Lokacija

RIJEKA
Galerija SKC (OKC Palach)

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota od 17 do 20 sati

Slični događaji

Projekt X

24.04.2018. - 24.02.2019.
Rijeka

razne lokacije

Jesen u Kostreni

20.09.2018. - 05.11.2018.
Kostrena

razne lokacije

Listopad u Bačva pubu

01.10.2018. - 31.10.2018.
Rijeka

Bačva Pub

Povratak na listu događaja