En
Šta DAnas?

Događanja

Sortiraj po:

Datum: od do

Festival Tobogan

Tobogan treći, bolji je i veći!
Sagradili smo Tobogan po treći put, pažljivo slagali prečke i rukohvate, ulaštili glatku stazu do visokog sjaja. Naučili smo štošta iz prošlih pokušaja, povećali smo broj dana i odlučili ponoviti radionice kako bi se uključilo više djece. I djeca su učila, sad već svi znaju da je ljetne praznike najbolje provoditi aktivno i kreativno, kroz igru stjecati nova znanja i u vožnji niz Tobogan stvarati prava mala djela.
Ostali smo vjerni ideji vodilji da Tobogan radimo s djecom, a ne samo za njih. Tako nam i ovo izdanje donosi brojne edukacijske sadržaje, radionice, igraonice, školice, slušaonice. Ove ćemo godine pretvarati djecu u superjunake i šašave znanstvenike. Dijelit ćemo im čarobne štapiće i voditi ih u disko, razvit ćemo njihove zastave i puštati im himne. Neće morati stajati mirno, dapače, trčat će šumom i osvajati institucije.
Na našem Toboganu ima mjesta za sve generacije, niste prestari ni preteški, a neće naškoditi ni zglobovima. Imamo sadržaje u kojima može uživati cijela obitelj, samo zavirite u program i pronađite nešto za sebe. Kao i prošlih godina, posjetit ćemo mnoge zanimljive gradske prostore. Na nekima smo već bili, a na neke idemo po prvi puta.
Spuštanje niz Tobogan započet ćemo spektakularnom povorkom, uz bubnjeve i fantastična bića. Obojit ćemo noć šarenim svjetlima i zvukovima, nakon čega slijedi dva tjedna lude vožnje do zatvaranja s koncertom i dodjelom diploma polaznicima.
Stigao je Tobogan treći, penji se i hop - kreći!
Tobogan je dio programskog pravca Dječja kuća, projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.
Više informacija: tobogan.rijeka2020.eu

Detalji

Datum i sat početka: 26.06.2019.

Trajanje: 26.06.2019. - 10.07.2019.

OSTALO

Lokacija

RIJEKA
razne lokacije

Slični događaji

ARTissue

24.05.2019. - 26.06.2019.
Rijeka

razne lokacije

Future Architecture Platform (Slatko i Slano)

28.05.2019. - 30.09.2019.
Rijeka

razne lokacije

Mjesečni program Akademskog astronomskog društva - lipanj

01.06.2019. - 30.06.2019.
Rijeka

Astronomski centar Rijeka

Povratak na listu događaja